ELITBET дава предимство на Реал Мадрид срещу Наполи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" преследва пета поредна победа в Шампионска лига

Действията от Шампионската лига се завръщат на Естадио Сантяго Бернабеу тази сряда, когато Реал Мадрид се изправя срещу шампиона на Серия А Наполи от 22:00 часа. “Белият балет” до момента има 4 победи от 4 мача в турнира и може да си осигури първото място в групата с равенство срещу неаполитанци. Букмейкърът Elitbet bg онлайн дава предимство на Реал Мадрид. Коефициентът за победа на испанския гранд е 1.89, докато ставката за успех на Наполи е 3.90.

Наполи, който има четири точки пред третия в класирането Брага, се бори за място на осминафиналите и се надява на добър резултат срещу “лос бланкос”. Постигането на положителен резултат обаче може да се окаже трудна задача за италианците предвид формата на Реал Мадрид. Възпитаниците на Карло Анчелоти спечелиха 13 и завършиха наравно три от последните си 16 мача на Бернабеу от април насам. Отборът на Реал Мадрид има подобен постоянен рекорд в домакинските мачове от ШЛ през последните няколко години с 11 победи и само една загуба в 13 домакински срещи, така че е разбираемо защо е фаворит за победата според Elitbet.

Все пак Наполи пристига в Мадрид в страхотна форма като гост през последните седмици. Шампионите от Серия А спечелиха последните си пет гостувания, докато са непобедени в девет мача от визитите си този сезон. Италианският тим ще трябва да бъде на върха на възможностите си, за да спечели на “Бернабеу”. Наполи загуби у дома от Реал с 2:3 във вълнуващ двубой и може би ни очаква нов спектакъл между двата тима.