google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английският клуб се интересува от вратаря на римските "орли" Иван Проведел

Според италианското издание Calcio Mercato, 29-годишният вратар Иван Проведен се очертава като трансферна цел на Манчестър Юнайтед за следващото лято. Медията предполага, че “червените дяволи” имат интерес към вратаря на Лацио, а грандът от Рим ще поиска най-малко 35 милиона евро за вратаря, за да направи огромна финансова печалба от продажбата.

Андре Онана в момента е първи избор на вратата на Юнайтед. Той пристигна от Интер Милано със сделка на стойност над 50 милиона евро. Бившата звезда на Аякс беше подложена на огромни критики за някои от изявите си с екипа на “червените дяволи”, но в последните седмици се представя добре.

Някои медии свързваха Манчестър Юнайтед с португалския страж Диого Коста като възможен заместник на Онана, когато камерунецът се представяше по-слабо. Тези истории изчезнаха, но може да се появят отново, ако вратарят пак покаже поредица от слаби изпълнения.

Сега се твърди, че на радара на английския гранд е Иван Проведел от Лацио. “Орлите” взеха Проведел от Специя за 2 милиона евро и ако успеят да го продадат за 35 милиона евро или повече, това ще представлява огромна финансова печалба.