Elitbet очаква нова победа на Жирона в Ла Лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Катлалунският тим ще се стреми да си върне първото място с успех над Алавес тази вечер

Отборите на Жирона и Алавес излизат един срещу друг тази вечер от 22:00 часа. Домакините бяха лидери преди началото на кръга, но Реал Мадрид ги измести от върха с победата си над Виляреал в неделя. Сега Жирона е на точка от първото място и при успех отново ще оглави класирането на Ла Лига. Букмейкърът elitbet България дава сериозно предимство на Жирона за победата в срещата. Коефициентът за успех на домакините е 1.55, докато Алавес да спечели на “Естадио Монтиливи” е 5.81.

Жирона е в серия от три поредни победи във всички турнири, последната от която много впечатляваща – 4:2 в гостуването на Барселона. Тимът на Мичел направи перфектен тактически мач и на контра атака срази каталунския гранд. Жирона победи Валенсия с 2:1 в последното си домакинство в Ла Лига. През сезона отборът има шест победи в осем срещи пред своята публика в испанския елит и се очаква да грабне трите точки в неделя вечер.

Съставът на Алавес е на 13-ото място в класирането на Примера Дивисион след 16 изиграни двубоя. Гостите имат само 4 победи от началот на сезона, като две от тях бяха ппостигнати в последните пет кръга. Алавес е много слаб гост с три ремита и пет загуби в осем визити в лигата този сезон. “Синьо-белите” надали ще успеят да се противопоставят на съперника и фаворизираният от Елитбет отбор най-вероятно ще спечели пред своя публика тази вечер.