Емил Димитров:”Стоилов е много малък, за да коментира Ицо”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бившият депутат Емил Димитров, който заедно с Христо Стоичков развиваше футболната школа на Чавдар (Етрополе) разкритикува остро главния мениджър на ЦСКА София Стойчо Стоилов за реакцията му срещу гневното изказване на Камата преди няколко дни.

Разочарован от загубата от Локомотив (Пловдив) във финала за Купата на България носителят на Златната топка обяви цялото ръководство на Червените за “бедствие”.

Стоилов на свой ред отвърна, заявявайки че не е нормално Стоичков да прави подобни коментари, добавяйки, че “има много да каже по тази тема”.

“Много е несериозно Стойчо Стоилов да определя какво мисли и какво трябва да казва Ицо,”  заяви Димитров. “Долу-горе имаме представа кой е Стоичков и кой – Стоилов.

“Най-добре е да си замълчи, че да не става за смях. Ицо е силно емоционален човек и след загубената купа си е казал мнението. Аз съм го казвал същото много време преди това, без да сме го коментирали помежду си с Ицо.

“Ако има някой, който може да каже нещо на Стоичков – това е Гриша Ганчев, но не и Стойчо Стоилов, който е много малък, за да коментира Ицо.”