Емо Луканов: Никой не поставя играчите под натиск
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Като резултати си мисля, че заслужавахме досега 4 точки повече", смята той.

Старши треньорът на Етър Велико Търново Емануел Луканов сподели очакванията си преди двубоя срещу Созопол, който ще се състои на стадион “Ивайло”.

Луканов заяви, че “виолетовите” излизат за задължителен успех и добави, че футболистите на клуба не са поставени под натиск.

“Задължителна победа! Всичко друго би било провал за нас, въпреки че дадохме две “жертви” в Своге. Кольо Станев е с растежение от гостуването и отпада със сигурност, а Христо Митев е с шевове на челото от сблъсък, тренира, но участието му остава под въпрос. Но отборът е комплектован и играчите, които са на разположение, съм убеден, че ще свършат работа. Затова сме отбор и имаме определени цели”, заяви Луканов пред сайта на Етър.

“Седмицата мина перфектно, но това не е гаранция за резултат. Представянето на отбора обаче е оптимално. Като резултати си мисля, че заслужавахме досега 4 точки повече. Но какво си мисля аз, няма голямо значение, въпросът е да свършим работата. Не смятам, че причините са пропуските са ментални, защото никой не поставя играчите под натиск. Хубавото е, че създаваме положения и скоро някой отбор вероятно ще го отнесе здраво”, каза още специалистът.