Енцо Фернандес може да обмисли напускането на Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аржентинският халф може да напусне Челси през следващото лято

Според информация на Fichajes, аржентинският халф Енцо Фернандес може да напусне Челси през лятото на 2024 г. 21-годишният играч може да се раздели със “сините” само 18 месеца, след като се присъедини към тях в рекордна сделка на стойност 106.8 млн. паунда.

Фернандес не е доволен от сегашното състояние на клуба. Той беше привлечен в тима с амбициозен проект. Сините искаха да завладеят Европа, като подписаха с някои от най-добрите млади играчи в световния футбол. Въпреки че взеха някои от най-добрите млади футболисти от целия свят, ситуацията им на терена не се подобри. Те все още играят и се представят слабо, в резултат на което 21-годишният играч може да обмисли раздяла с лондонския клуб.

Фернандес премина през редиците на Ривър Плейт, преди да се присъедини към Бенфика през лятото на 2022 г. Той беше в португалския клуб около шест месеца, а страхотното му представяне на Мондиал 2022 му осигури трансфер в Челси. Откакто пристигна в клуба, 21-годишният футболист показа качествата, които притежава. Но като цяло представянето на отбора остана същото. Сините завършиха в долната половина на таблицата на Висшата лига през миналия сезон и началото на новата кампания не е много по-добро.

Ако представянето им не се подобри под ръководството на аржентинския мениджър Маурисио Почетино, носителят на Световната купа Енцо Фернандес може да обмисли напускане на “сините” през лятото на 2024 г., смята медията Fichajes.