Ерик тен Хаг е разтревожен, иска отборът му да покаже постоянство
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Футболистите дадоха всичко от себе си, но не се справихме добре във финалната фаза на атаката", заяви треньорът на Ман Юнайтед след поражението от Кристъл Палас

Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг разбираемо бе разочарован от загубата с 0:1 от Кристъл Палас у дома в събота в мач от седмия кръг на Висшата лига. Нидерландският специалист заяви, че феновете на отбора имат право да освиркват тима след подобно незадоволително предстасвяне. Тем Хаг смята, че вкъщи Юнайтед трябва да печели мачове срещу подобни съперници като Палас.

“Разбирам освиркванията. Когато играем у дома срещу Кристъл Палас, трябва да победим. С цялото ми уважение, знам, че всеки двубой е труден, но трябва да играеш на максимум и съм наясно, че феновете очакват победа, а ние не се справихме. Загубихме”, каза Тен Хаг след мача.

“Разбира се, че се тревожа. Нужно е да покажем постоянство. Просто трябва да се представяме по-добре и да направим няколко поредни победи”, добави нидерландският специалист-

“Не мога да обвинявам играчите, които  дадоха всичко от себе си, но не се справихме добре във финалната фаза на атаката. Допуснахме само 3 шанса, когато имахме контрол върху мача. Не взимахме правилните решения, когато владеехме топката, а и без нея. Трябва да сме по-ефективни и по-отдадени, ако искаме да вкарваме голове”, добави Ерик тен Хаг.

Ман Юнайтед има шанс да се реваншира на феновете в домакинството на Галатасарай във вторник в среща от Шампионската лига.