Хоселу е готов да се откупи, за да остане в Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Испанският нападател готов да плати клаузата си за освобождаване, за да си осигури постоянен трансфер в Реал Мадрид през летния трансферен прозорец на 2024 г.

Според информация на испанското издание Defensa Central, нападателят Хоселу настоява да се присъедини към Реал Мадрид с постоянен договор през летния трансферен прозорец на 2024 г. Испанският национал в момента се подвизава под наем на “Сантяго Бернабеу”, но той е готов да плати освобождаващата си клауза, за да гарантира напускането си на Еспаньол.

Хоселу не се представяше последователно през по-голямата част от кариерата си. Той премина през различни клубове, включително отборите на Висшата лига Нюкасъл Юнайтед и Стоук Сити. Но 33-годишният футболист най-накрая намери стабилна форма, след като се завърна в родината си преди четири години.

Испанският национал направи своя скок в кариерата си с Депортиво Алавес, преди да се присъедини към Еспаньол миналата година. Но изпадането на каталунския клуб в Сегунда дивисион тласна ветерана към изхода в “папагалчетата”. И Реал Мадрид го взе със сделка за наем за един сезон по време на наскоро приключилия трансферен прозорец.

Преминаването на Хоселу в Реал Мадрид работи до този момент, като испанецът успя да вкара три гола и е записал една асистенция в осем мача. Но играчът е резервен вариант и няма да получава винаги редовно място сред титулярите, особено ако бъде взет нов по-класен нападател. Все пак Хоселу иска постоянен трансфер в Реал Мадрид е готов сам да плати трансфера си от Еспаньол, за да остане и през сезон 2024/25 в мадридския гранд.