Левски без основен футболист в мача с Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Патрик Габриел-Галчев няма да вземе участие в двубоя с 'орлите'

Наставникът на Левски Николай Костов избра групата дербито срещу Лудогорец от 12-ия кръг на родния шампионат. Двубоят е тази вечер на стадион „Георги Аспарухов” от 20:30 часа и феновете на “сините” ще очакват положителен резултат.

Срещата ще пропусне Патрик-Габриел Галчев, който е болен, което е неприятна новина за треньора на Левски. Костов няма да може да разчита също на халфа Асими Фадига, тъй като е контузен.

Младият централен защитник Виктор Любенов попадна в групата на отбора предвид липсите на посочените по-горе футболисти.

В последния момент треньорът на “сините” ще трябва да извади от групата и някой измежду Хосе Кордоба, Рикардиньо, Роналдо, Цунами, Дарлан и Уелтон заради петте квоти за футболисти с паспорти от държави извън Европейския съюз. Очаква се скоро Левски да разреши този проблем, след като извади български паспорти на Уелтон и Цунами.

Групата на Левски за сблъсъка с Лудогорец:

Николай Михайлов, Пламен Андреев, Жереми Петрис, Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап, Кристиан Димитров, Виктор Любенов, Вендерсон Цунами, Андриан Краев, Дарлан, Асен Митков, Асен Чандъров, Илиян Стефанов, Джавад Ел Джемили, Марин Петков, Роналдо, Рикардиньо, Уелтън, Преслав Бачев