Ерик тен Хаг оставя Рашфорд на пейката срещу Брентфорд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нидерландският специалист прави промени за двубоя с "пчеличките"

Днес тимът на Манчестър Юнайтед се изправя срещу Брентфорд в домакинска среща от Висшата лига. “Червените дяволи” се надяват да сложат край на серията от две поредни поражения. Наставникът на тима Ерик тен Хаг обмисля промени за двубоя срещу “пчеличките”. Според медиите на Острова, Маркъс Рашфорд най-вероятно ще седне на резервната скамейка за днешния мач.

Рашфорд има само един гол в седем срещи от Премиър Лийг този сезон и е далеч от най-добрата си форма. Ман Юнайтед претърпя пет поражения в последните си седем мача и търси начин за изход от кризата и вероятно трябва да има промени в състава на тима. Мястото в стартовия състав на английския национал най-вероятно ще бъде взето от Алехандро Гарначо или Антони Марсиал

“Нормално е да не можеш да подържаш едно ниво през цялото време. Всеки знае качествата му. Видяхме, че излиза на добри позиции. Той страда, но това ще премине. Всички в Юнайтед го подкрепят, целият отбор го подкрепя и вярва в него. Нападателите, когато не бележат, понякога се нуждаят от едно попадение”, каза треньорът на тима Ерик Тен Хаг за Рашфорд.

Манчестър Юнайтед влиза като фаворит за победата срещу Брентфорд. ‘Червените дяволи’ се изправят срещу съперник, който е без успех в изминалите седем двубоя.

За феновете на спортните предвиждания бонус winbet предлага страхотни възможности за предстоящите мачове от Висшата лига.