Ерик тен Хаг ще говори на четири очи с Каземиро
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Манчестър Юнайтед ще проведе личен разговор с дефанзивния халф

Ерик тен Хаг е готов да проведе разговори с Каземиро, за да обсъдят последните му изяви. 31-годишният играч не е в най-добрата си форма от началото на сезона и представянето му създава много проблеми на “червените дяволи” през кампанията 2023/24 досега.

Манчестър Юнайтед имаше един от най-лошите стартове в нова кампания. Изглежда нищо не върви както трябва за Ерик тен Хаг и неговите футболисти. Въпреки че спечелиха в последния си мач срещу Брентфорд благодарение на два късни гола на Скот Мактоминей, те имат трудности във всички аспекти. “Червените дяволи” в момента са десети във Висшата лига с четири победи и толкова поражения в осем мача, като имат голова разлика -3. В Шампионската лига те все още не са взели точка, след като загубиха и двата си мача.

Една от причините за слабия им старт на новия сезон е формата на Каземиро. 31-годишният играч се присъедини към гранда от Манчестър миналото лято и направи страхотен първи сезон в клуба. Но нещата не вървят добре за него през сезон 2023-24. Той участва в 11 мача и има пет гола. В защита обаче Каземиро играе слабо и губи доста топки. Бразилският национал беше изгонен веднъж и бе заменен от мениджъра си при последния двубой.

Каземиро е най-добре платеният играч в Манчестър Юнайтед, тъй като печели колосална заплата. Изявите му обаче се превърнаха в главоболие за техния мениджър, който е готов да проведе среща на четири очи с бразилския национал според медиите на Острова.

Журналист от GIVEMESPORT разкрива, че 31-годишният играч има изключителна връзка с хората в клуба, както и със своите съотборници. Но Каземиро често не е отворен към нови идеи по време на тренировките, налагани от мениджъра. Затова Тен Хаг ще има разговор с опитния халф, за да бъде дискутирано бъдещето.