Капитанът на Берое обяви има ли финансови проблеми в клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Всички сме обединени около целта да изкачим Берое възможно най-високо", заяви Тиаго Сейхас

Медийните атаки към отбора на Берое Стара Загора не спират от началото на сезона. Наличието на чуждестранен собственик и колония от аржентински играчи може би не се харесва на много хора. Днес се появи информация, че в Берое има неизплатени 3 или 4 заплати, съчинена от “журналисти”.

Заралии публикуваха в сайта си становище за информации за бойкот. От Берое се разграничиха от тези твърдения и опровергаха тези слова, като капитанът на “зелено-белите” Тиаго Сейхас внесе информация.

ПФК Берое желае да внесе яснота за своите фенове, относно ситуацията в клуба, след появилите се в медиите информации за „бойкот“ в отбора, които не отговарят на истината.

Отборът продължава да води тренировъчния си процес, за следващия двубой с Локомотив Пловдив, по план.

Предвид обстоятелствата и цялата информация, която се появява в различни медии за неизплатени заплати и непроведени тренировки – играчите и ръководството на Берое уточняваме каква е истината.

„Всъщност имаше забавяне на последното плащане, но се надяваме, че тази ситуация ще бъде уредена възможно най-скоро, тъй като предишната заплата е изплатена навреме. Заслужава да се уточни също, че причината тренировката да не се проведе е, че съотборник трябваше да бъде опериран по спешност.

Вярваме, че всичко ще бъде решено скоро и всички сме обединени около целта да изкачим Берое възможно най-високо!“, уточни един от капитаните на Берое – Тиаго Сейхас, който е по-запознат със случващото се от медиите.

ПФК Берое моли заинтересованите от клуба медии да проверяват своята информация щателно преди публикуване. При въпроси относно състоянието, ситуацията на отбора и интервюта, пресслужбата на клуба е на разположение”, пишат заралии.