google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Манчестър Сити се включва в битката за подписа на аржентинската звезда на Барселона Лео Меси като основен конкурент на този етап би бил италианският Интер, съобщава ESPN.

Гражданите се нуждаели от известно време, за да проучат в детайли дали евентуалният бомбастичен трансфер в посока “Етихад” би нарушил правилата на финансовия феърплей, наложени от УЕФА.

Според ESPN в Ман Сити установили, че сделката може да се сключи без нови състресения и вече били готови да атакуват, в случай че Меси продължи да настоява, че вижда бъдещето си далеч от “Камп Ноу”.

Един от големите козове на Гражданите е, че на “Етихад” аржентинецът би се събрал с бившия си наставник в Барса Пеп Гуардиола.

Интер, разбира се, също е в играта като според медиите на Апенините финансовият благодетел на Нерадзурите Стивън Жан вече дал да се разбере, че ще осигури необходимите средства ако трансферът стане възможен.

Контрактът на Меси изтича идното лято, а според множество публикации срещата му с новия наставник Роналд Куман не е приключила особено обнадеждаващо за феновете на каталунците.

В момента откупната цена на аржентинския маестро е 700 милиона евро.