google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Николай Дичев, Радослав Апостолов и Атанас Кръстев подсилват "боялрите"

Етър работи по селекцията за предстоящия сезон във Втора лига. Клубът от Велико Търново представи на официалния си сайт първите трима нови играчи, които подписаха договори с “виолетовите” – това са Николай Дичев, Радослав Апостолов и Атанас Кръстев.

Николай Дичев е роден на 19 септември 1992 г. в Ямбол. Той е централен защитник. За последно игра за отбора на Хебър, а преди това е защитавал цветовете на Тунджа, Малеш (Микрево), Созопол, Банско, ЦСКА, с който е носител на Купата на България, Локо (ГО), Спартак Плевен и др.

Радослав Апостолов е роден на 7 юни 1997 г. в Пловдив и може да играе в халфовата линия и като крило. Той дебютира в елита с Ботев (Пловдив), после играе в Левски (Карлово), Несебър и Нефтохимик, а за последно бе част от Берое, като дълго време се възстановяваше от тежка контузия. Бил е юношески национал за България U19. На 21 юни 2021 г. подписа своя контракт с Етър.

Атанас Кръстев е роден на 1 февруари 1993 г. в Хасково. Може да играе като ляв и десен краен бранител. За отбора на Хасково е записал 62 мача в периода 2012 до 2015 г. После Атанас Кръстев преминава в Нефтохимик, след което играе за Ботев (Гълъбово), а през 2017 г. премина в Арда(Кърджали), за който записа 63 двубоя. От 21 юни 2021 г. е футболист на Етър.