Фаджоли е щастлив от новия договор с Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Щастлив съм и за мен е чест да подпиша новия си договор с Ювентус“, казва халфът на "старата госпожа"

Във вторник младият италиански халф Николо Фаджоли подписа нов договор с Ювентус. Въпреки че беше отстранен от игра за незаконни залагания хазарт, клубът показа вярата си в него, а футболистът е много щастлив от новия контракт с “бианконерите”.

Фаджоли беше първият футболист, посочен във връзка с разследването за залози в незаконни платформи, заедно със Сандро Тонали от Нюкасъл и Николо Дзаниоло от Астън Вила. Докато се подлага на терапия и изпълнява обществено полезни ангажименти, полузащитникът има право да тренира с Ювентус.

С подписването на новия договор, Фаджоли удължи сделката си с “бианконерите” с още две години до 2028 г., включително увеличение на заплатата.

„Щастлив съм и за мен е чест да подпиша новия си договор с Ювентус“, пише Фаджоли в своя профил в Instagram.

„Израснах в Юве като човек и играч, сега тази връзка ще продължи да расте. Искам да благодаря на моето семейство, феновете, моите съотборници и всички членове на Ювентус за тяхната подкрепа. Винаги ще съм благодарен”, казва още италианският халф.

Спортният директор на Юве Кристиано Джунтоли каза: „Потвърждаваме това, което вече съобщихме преди няколко седмици: подкрепяме Николо в неговото терапевтично и тренировъчно пътуване и искаме да му предоставим цялата подкрепа, от която ще се нуждае през следващите месеци.”