Ливърпул влага всички усилия в задържането на Салах
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" стартират преговори за нов договор с египетската звезда

Ливърпул ще стори и немислимото, за да задържи 31-годишния Мохамед Салах още дълго на “Анфийлд”. Египетският национал е обект на постоянни спекулации, които го свързват с преминаване в клуб от първенството на Саудитска Арабия. Мо Салах има договор до 2025-а година с “червените”, като се спекулира, че е възможно да напусне клуба след края на сезон 2023/24.

Няколко източници, приближени до тима на Ливърпул, информират, че ръководството на мърсисайдския гранд е започнало преговори със Салах за нов контракт. Египтянинът вече е със статут на легенда в Ливърпул, но огромната заплата в Саудитска Арабия е възможно да изкуши бившия футболист на Рома.

Очаква се в следващите седмици да има развитие по темата, като тези преговори едва ли ще завършат бързо, тъй като Салах ще има нужда от време да вземе важно решение за бъдещето си.

Египетският футболист дойде на Ливърпул през лятото на 2017 г. Той вкара 32 гола във Висшата лига в първия си сезон на “Анфийлд”. Мохамед Салах продължи със страхотните си игри на “Анфийлд” и помогна на отбора да спечели Висшата лига и Шампионска лига.