Манчестър Сити се прицели в звезда на Интер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Гражданите" са приготвили 60 млн. евро за Федерико Димарко

Според информация на медията Calciomercatoweb, английският шампион Манчестър Сити може да направи солидна оферта, за да изкуши Интер да продаде една от звездите си този сезон – Федерико Димарко. Съобщава се, че “гражданите” са готови да отделят 60 милиона евро, за да подпишат с 26-годишния италиански национал, който се представя много солидно напоследък.

Няма много по-добри атакуващи крайни защитници в Серия А от Федерико Димарко, който издигна играта си на друго ниво под ръководството на Симоне Индзаги. 26-годишният футболист играе ролята на атакуващ бек за Интер през повечето време. Но понякога той е действал и като традиционен краен защитник или дори като крило. Способността му да контролира лявата страна на терена го прави вълнуваща опция за всеки голям отбор и няма изненада, че множество клубове от Висшата лига се интересуват от 26-годишния италианец.

Въпреки продължителния интерес от страна на Манчестър Юнайтед и Челси, сега изглежда, че Манчестър Сити следи отблизо звездата на “нерадзурите”. В същото време Димарко и Интер също обсъждат нов договор, като футболистът има още две години и половина от настоящия контракт.

Calciomercatoweb пише, че Манчестър Сити може да плати 60 милиона евро за Димарко и ако пристигне оферта, това ще подложи на изпитание решимостта на Интер. Пеп Гуардиола харесва качествата на италианския бранител и иска да го привлече на “Етихад”.