Фаетон: Силните ми страни са да вкарвам и асистирам
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Силните ми страни са в отбелязването на голове и правенето на асистенции. Това е което искам да правя. Не искам много да говоря. Най-важна е победата."

Матиас Фаетон, който се отличи с гол и асистенция при обрата на ЦСКА над Пирин, сподели, че неговата сила са головете и асистенциите и се старае да получи титулярно място в отбора на столичани.

“Много съм щастлив за себе си и отбора. ЦСКА е голям клуб и трябва да побеждаваме. Играя за отбора. Моите сили са във вкарването на голове и асистенциите. Старая се, искам да вляза в стартовите 11, така че имам още работа за вършене”, започна Фаетон.

“Силните ми страни са в отбелязването на голове и правенето на асистенции. Това е което искам да правя. Не искам много да говоря. Най-важна е победата.”

“Отборът е добър, силен. Опитвам се да давам най-доброто от себе си. България е страхотна държава, така че ще давам най-доброто от себе си.”

“Страхотно е да играя за националния отбор. Пътуванията са големи. Харесвам ЦСКА, който е голям клуб и е важно да вляза в 11-те”, завърши футболистът на ЦСКА.