Федерико Киеза може да удължи договора си с Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тотнъм и Нюкасъл Юнайтед искат италианския национал, но той вероятно ще остане в Юве

Според медията Team Talk, отборът на Ювентус може да сключи нов договор с Федерико Киеза преди отварянето на януарския прозорец, за да предотврати интереса на тимовете от Висшата лига. Тотнъм и Нюкасъл Юнайтед продължават да се интересуват от италианския национал, който е оценен на 52 милиона евро.

Има много слухове около Ювентус и бъдещето на Федерико Киеза. Крилотo e считано за един от ценните активи на клуба, като може да донесе добри пари в касата на клуба през януарския прозорец. Съобщава се, че между него и Душан Влахович са обмисляли продажба на една от звездите на Юве. При този сценарий 26-годишното крило е по-вероятно да напусне. Вместо това, според последните информации, Ювентус е насрочил среща с представители на Киеза, за да обсъдят подробности по новия му договор.

Ако това се окаже вярно и Киеза в крайна сметка подпише нов договор със “старата госпожа”, някои клубове от Висшата лига ще бъдат разочаровани. Тотнъм и Нюкасъл Юнайтед имат интерес за привличането на крилото през януарския прозорец. Така Федерико Киеза може да подпише нов договор с “бианконерите” и вероятно да остане в Ювентус още няколко сезона