Помощник треньор на Ливърпул: Целият клуб е зад Луис Диас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Цялата фенска маса също е зад него - нашето мото е "You’ll Never Walk Alone", каза Пеп Линдерс

Помощник треньорът на Ливърпул Пеп Линдерс замести Юрген Клоп на официалната пресконференция пред мача на мърсисайдци срещу Борнемут от Карабао Къп тази вечер. Линдерс заяви, че всички на “Анфийлд” оказват постоянна подкрепа на колумбийския национал Луис Диас.

Бащата на Луис Диас продължава да бъде неизвестност. Луис Мануел беше отвлечен в района на Ла Гуахира в събота, като за издирването му започна мащабна полицейска операция. Има слухове, че той вече е закаран от похитителите във Венецуела.

Диас не взе участие при неделната победа на Ливърпул срещу Нотингам Форест във Висшата лига. Колумбиецът няма да се появи на терена и в мача срещу Борнемут.

“Лучо е невероятен играч. Знаехме това, когато го взехме, но след това целият свят можеше да го види. Той е човекът, който винаги се усмихва, човек, който е в невероятни отношения с всички тук”, каза Пол Линдерс.

“Наистина ни е грижа за него. Опитваме се да го подкрепяме, доколкото можем. Нещата обаче не зависят от нас. Надяваме се властите там да намерят баща му и всичко да е наред. Молим се за това. Той е един от нас. Целият клуб е зад него.

Начинът, по който отборът реагира, след като вкарахме гол (в мача с Форест), с показването на неговата фланелка, беше хубав жест. Той знае, че сме зад него. Цялата фенска маса също го подкрепя. Нашето мото е “You’ll Never Walk Alone”, каза още Линдерс.