Фенербахче с офанзива за халф на Арсенал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Турският гранд има интерес към Жоржиньо

Тимът на Фенербахче се интересува от привличането на италианския халф Жоржиньо преди затварянето на трансферния прозорец в Турция. Въпреки че летният трансферен прозорец в Англия приключи, турските клубове все още могат да продават и привличат през този месец.

31-годишният полузащитник на Арсенал може да се окаже добър трансфер за “синьо-жълтите”. Жоржиньо е доказал качеството си във Висшата лига с Челси и се справя сравнително добре, след като премина в състава на Арсенал. Италианският национал ще добави контрол и хладнокръвие към халфовата линия на Фенербахче, ако се присъедини към турския отбор през следващите дни.

Арсенал подписа с Деклан Райс през това лято, така че Жоржиньо може да не получава много игрово време на ‘Емиратс’ през следващите месеци. Ще бъде интересно да видим дали италианският национал има желание да продължи напред и да започне ново предизвикателство в турската Супер Лига.

Артилеристите ще се състезават в Шампионската лига на УЕФА този сезон и ще се надяват да стигнат докрай и в битката за титлата във Висшата лига. Все пак на Микел Артета му е необходима дълбочина в състава. . Жоржиньо има опита и качеството да се състезава на най-високо ниво и той спечели големи трофеи с Челси, така че “артилеристите” може и да не искат да го продават.