google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилецът призна, че харесва играта на Милан през този сезон

Бившият бразилски голмайстор на Интер и Реал Мадрид – Роналдо, популярен във футболния свят като Феномена, направи любопитна оценка на нападателя на Ювентус Кристиано Роналдо преди утрешния дуел между Бианконерите и Интер.

“Сега Роналдо не е играчът, когото гледахме в Реал Мадрид,” коментира той в интервю за La Gazzetta Dello Sport.

“Сега той знае как да се контролира. Видяхте ли го срещу Сасуоло? Дори да остане в сянка през целия мач, той може да накаже съперника за минута. И съм сигурен, че ще се опита да играе до 40 години.”

Феномента отказа да направи сравнение мужду Кристиано и Ромелу Лукаку, но беше категоричен, че двамата са от фундаментално значение за Ювентус и Интер.

“Двамата са много различни, но си приличат по едно – отборите им са зависими от тях. Когато имате толкова силен играч в отбора като тях, е трудно да не си зависим от него”, обясни Роналдо.

“Ако имате предвид, че тези двата отбора (Интер и Ювентус) ще се борят за Скудетото, то ние сме длъжни да включим и Милан в уравнението. Този сезон ще бъде уникален и имам чувството, че финалът ще бъде изненадващ.

“Но ако трябва да бъда честен, Милан ме изненадват много приятно: атакуващ футбол, играят бързо, а футболистите имат индивидуална класа.”