Феноменално изпълнение на Хайнц донесе трите точки на ЦСКА-София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тобиас Хайнц отбеляза невероятно попадение със задна ножица, което бе достатъчно за успеха на "армейците"

ЦСКА-София не допусна изненада срещу новакът в елита ФК Крумовград и взе трите точки с минимален успех пред зрителите на стадион “Българска армия” в генерална репетиция преди евросрещата им със Сепси от квалификационните кръгове на Лигата на конференциите.

Още в самото начало на мача се откри много добър шанс пред в пеналтерията на ФК Крумовград, но не съумя да отправи добър удар с глава и кълбото попадна в ръцете на Янко Георгиев.

ЦСКА-София успя да открие резултата в 24-ата минута, след като Юга отправи центриране в наказателното поле на гостите, а Тобиас Хайнц бе изтърван от бранителите и със задна ножица отбеляза в десния ъгъл на вратата пазена от Янко Георгиев, който нямаше какво да стори. Попадението на Хайнц със сигурност може да кандидатства за едно от попаденията на сезона.

Енес Махмутович се разтегна и се наложи на Саша Илич да го смени принудително още в средата на първата част, а на негово място влезе Браян Кордоба, за когото това бе официален дебют с “червената” фланелка.

Данило Асприля също дебютира за ЦСКА-София, а той се появи в игра в средата на второто полувреме сменяйки голмайсторът Тобиас Хайнц.

Вячеслав Велев отправи далечен удар в 67-ата минута, но се получи рикошет в играч на ЦСКА-София и топката премина встрани от левия страничен стълб на вратата на Густаво Бусато.

Така без особено интересни ситуации пред двете врати приключи срещата. В следващия кръг Крумовград посреща Черно море в мач от третия кръг на първенството, докато срещата на ЦСКА-София бе отложена заради евроангажиментите на тима.