Миланович: Играхме по-добре и от срещата с Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Играхме по-добре в този мач, отколкото срещу Лудогорец – особено физически“

Наставникът на новаците в efbet Лига ФК Крумовград – Неманя Миланович сподели коментара си, след минималната загуба с 0:1 от ЦСКА-София като гост на стадион „Българска армия“.

„Искам да поздравя ЦСКА за победата. Във всичките 90 минути те бяха по-добрият отбор. В първите 25 минути влязохме доста трудно, а ЦСКА ни постави под напрежение и ни вкара първи гол. В последните 15 минути започнахме да намираме своя ритъм. ЦСКА демонстрира добра организация в защита, но ние се противопоставихме през целия мач“, започна сърбина.

„Играхме по-добре в този мач, отколкото срещу Лудогорец – особено физически“, сподели още Миланович

„Не съм казвал, че нашата цел 7-мото място – не е вярно. Моята мечта е това, станала грешка. Нашата цел е да останем в елита на България. Ще действаме стъпка по стъпка. Вярвам, че можем да направим добър мач с Черно море, както и срещу Лудогорец и ЦСКА. Очаквам да сме по-силни в следващия мач, защото ще имаме повече време за подготовка.

Не вярвам да имаме нови попълнение. Искам да благодаря на всички фенове, които пътуват да гледат мача. Победата срещу Лудогорец бе исторически и я посвещавам на нашите фенове, които се надявам да ни подкрепят във всеки мач“, завърши специалистът на Крумовград.