Илич: Без промяна от мача с Хебър, много пропускаме положения
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Когато в един мач, пропуснеш толкова, това е много. Ако бяхме вкарали по-рано втори гол, играта ни щеше да е много по-добра. Важното е, че спечелихме"

Саша Илич не бе особено доволен от пропуснатите възможности на ЦСКА-София му пред вратата на новака Крумовград.

“Не се промени нищо, за съжаление – пропуснахме много положение, както и в мача с Хебър. Пропуснахме 5-6 положения, вкарахме красив гол само чрез Хайнц”, каза той.

“Когато в един мач, пропуснеш толкова, това е много. Ако бяхме вкарали по-рано втори гол, играта ни щеше да е много по-добра. Важното е, че спечелихме”, добави сърбинът.

“Статистичните положения зависят от играчите, които имаме. Загубихме Маурисио Гарсес, който беше един от най-добрите при тези ситуации. Ще работим с играчите и ще се опитаме да се доближим до това, което направихме миналия сезон. По правилата само пет играчи извън Европейския съюз могат да бъдат в групата. Днес Естрада не беше, надявам се да попадне за другия мач”, сподели още наставникът на ЦСКА-София.

“Изтеглихме възможно най-тежкия противник – Сепси, предстоят ни трудни мачове, но ще дадем всичко от себе си, за да продължим напред”, завърши Илич.