Palms Bet дава леко предимство на Левски срещу Ботев Пд на “Колежа”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Очаква се истинско шоу на терена и по трибуните за предстоящия дуел между двата отбора.

Тимовете на Ботев Пловдив и Левски се изправят един срещу друг в сблъсък от втория кръг на новия сезон в родната efbet Лига.

Мачът между “канарчетата” и “сините”, който ще се проведе на стадион “Христов Ботев”, стартира от 19:15 часа и е очакван с огромен интерес.

Възпитаниците на Станислав Генчев ще търсят първи гол на “Колежа”. Както е известно, съоръжението беше открито именно в двубой срещу Левски, в който “сините” надделяха с минималното с 1:0 след попадение на Рикардиньо.

И Генчев, и Николай Костов оглавиха съответно Ботев Пловдив и столичани през лятото, но двамата все още не са записали победа в efbet Лига с новите си клубове.

В миналия кръг “жълто-черните” завършиха наравно с Локомотив в дербито на Пловдив – 1:1, докато Левски отстъпи у дома от ЦСКА 1948 с 1:2.

От щаба на гостите ще може да разчитат на най-новото попълнение – Асими Фадига, който трябва да бъде уреден с картотека за предстоящата визита.

В същото време треньорското ръководство на Ботев Пловдив получи неприятни новини, след като стана ясно, че Мохамед Брахими е със скъсана връзка на коляното, което ще го извади от мачовете на тима му най-малко до края на годината.

Букмейкърът Palms Bet дава много леко предимство за успех на Левски на стадион “Христо Ботев” с коефициент от 2.18 срещу такъв за победа на домакините от 3.78. Равенството пък е със ставка от 3.60.

Ето и вероятните стартови състави на двата тима:

Ботев Пловдив: Ханкич; Минков, Работов, Пунчец, Акере; Карабельов, Ето’о; Думбия, Рабей, ; Секулич

Левски: Андреев; Петрис, Сундберг, Кордоба, М. Петков; Митков; Роналдо, Краев, Ел Джемили, Уелтон; Рикардиньо