Фенове на Левски с атака по Николай Костов
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имаш много работа и повярвай, кредитът на доверие на ръководството е по-малък, отколкото привържениците са ти дали", пишат феновете

Група фенове на тима на Левски от общността “Сини Инициативи” изразиха своята позиция след вчерашното изказване на треньора на “сините” Николай Костов. След победата над Етър в мач от 10-ия кръг на efbet Лига, Костов коментира поведението на част от хората в сектор “Б”, които според него не са подкрепяли активно отбор, а това се отразява на играта на тима.

От “Сини Инициативи” написаха следното във Фейсбук:

“Костов, не си ти човекът, който ще коментира как публиката подкрепя отбора. Наблегни на своята работа, защото в първенството загуби всички мачове с “футболно грамотните” отбори. Имаш много работа и повярвай, кредитът на доверие на ръководството е по-малък, отколкото привържениците са ти дали. Искрено ти пожелаваме следващия месец да ни затвориш устите. Само Левски!”, написаха запалянковците на своята страница.

Левски върви добре в момента под ръководството на Николай Костов. “Сините” са трети в класирането с актив от 19 точки, като имат 6 победи, 1 реми и 2 загуби в своите 9 изиграни срещи.