Ферарио Спасов настоял Балтанов и Бандата да си ходят

Прочетена:1307
Ферарио Спасов настоял Балтанов и Бандата да си ходят 1
3 0
Лъчезар Балтанов и Иван Бандаловски са се разделили с Ботев (Пловдив) по настояване на старши треньора Ферарио Спасов, стана ясно след публикуваното официално съобщение от клуба.
Ето каква е позицията на Канарчетата:
“По предложение на треньорския щаб на Ботев (Пловдив) и след одобрение от страна на Асен Караславов – прокурист на Ботев (Пловдив) и Радослав Кошински – председател на Сдружение ПФК Ботев, от “жълто-черния” Клуб бяха освободени футболистите Лъчезар Балтанов и Иван Бандаловски.
Трудовите договори на двамата футболисти бяха прекратени по взаимно съгласие. Решението за освобождаването на двамата опитни играчи бе сведено пред отбора в минутите преди първата тренировка за седмицата в понеделник.
Лъчезар Балтанов, който носеше капитанската лента на “канарчетата” през последните сезони, изигра 195 мача с екипа на пловдивчани, в които реализира 35 гола. Балтанов е носител и на две отличия с Ботев – Купата на България и Суперкупата на България.
Иван Бандаловски бе привлечен в Ботев през зимата на 2020 година. Защитникът изигра 21 мача за “жълто-черния” тим.
ПФК Ботев Пловдив благодари на Лъчезар Балтанов за професионализма и отношението към отбора през годините и му пожелава много успехи в бъдещите професионални начинания.
От “жълто-черния” клуб благодарят и на Иван Бандаловски и му пожелават успехи в бъдещите му изяви на футболния терен.”
Сподели