Феро си тръгва от Левски (Лом)?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Специалистът изведе отбора до промоция във Втора лига, но въпреки това ще се раздели със "сините"

Ферарио Спасов ще се раздели с Левски (Лом) въпреки, че успя да спечели убедително първото място в Северозападната Трета лига, твърди “Котаспорт”.

Още вчера президентът на клуба Гаврил Гаврилов е съобщил новината на футболистите.

До дни ще стане ясно и кой заменя Феро на поста му.

В началото на април бившият наставник на Литекс, ЦСКА и Ботев (Пловдив) премина през неприятен период. Спасов беше в прединфарктно състояние и се наложи за няколко дни да остане на лечение в болница.

Снощи Левски (Лом) надигра като гост втория в класирането Вихър (Славяново) с 2:0 след попадения на Йордан Георгиев и Петко Петков в първите 18 минути на двубоя и завърши първенството без да опита вкуса на поражението.

Преди двубоя домакините отдадоха чест на първенците от Лом, посрещайки ги с шампионски шпалир и аплодисменти.

Феро си тръгва от Левски (Лом)? 1

Шампионският сезон, в който отборът беше предвождан от две знакови фигури в българския футбол в лицето на Благой Кръстанов и Ферарио Спасов, беше гарниран с 28 победи и 6 равенства.

Нешо повече, ломчани бяха най-резултаният тим в групата, отбелязвайки 86 гола в 34-те срещи.

След края на двубоя срещу Вихър, капитанът на Левски Николай Христов се обърна с емоционално послание към ръководството и феновете на тима:

“Завърши последния мач от сезона – 34 мача, 0 загуби! Неописуемо съм щастлив,че съм капитан на такива невероятни футболисти, личности и характери,както и че представлявах с лентата, толкова чаровен и красив град! Благодаря за подкрепата на ръководството и на невероятната ни публика,страхотни сте!”