Фернандеш: Аз и Погба имаме една и съща цел – Шампионската лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Новият любимец на феновете на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш сподели, че с Пол Погба имат еднакви цели и те включват участие в следващото издание на Шампионската лига.

Във вчерашния двубой с Тотнъм, Фернандеш и Погба играха за първи път в официална среща заедно. С появяването на французина, „червените дяволи“ значително вдигнаха оборотите, а именно той изработи дузпата, реализирана от Фернандеш за 1:1. От както португалският халф пристигна на „Олд Трафорд“, Юнайтед не е губил мач, вече 12 поредни двубоя във всички турнири.

„Аз и Пол се целим в едно и също нещо – да помогнем на отбора да постигне класиране в Шампионската лига, за да може през следващото издание да покажем какво можем в най-силния европейски клубен турнир.“ – казва Бруно.

„Познавам се с Погба още от Италия, където съм играл срещу него. Разговаряли сме няколко пъти, докато играх там. Да тренираш с него и други играчи от подобен калибър ти помага да се развиваш. Пол е един от играчи, с които все още не сме тренирали заедно. Другият е Рашфорд.“

Португалецът обясни и с какво сънародникът му Кристиано Роналдо е съдействал за трансфера в Англия. „Кристиано помогна страшно много. Той е казал добри думи за мен, доколкото съм запознат. Така ми каза г-н Солскяер. В последствие, Роналдо ми прати съобщение за да пита как съм и дали се адаптирам добре. Той е уникален играч и човек и много го уважавам“ – завърши Фернандеш.