Фийни: Имаме си цели, маратонът приключва в края на сезона

Фийни: Имаме си цели, маратонът приключва в края на сезона 1
0 0
Пирин (Бл) гостува утре на Добруджа в мач от 11-ия кръг на Втора лига

Мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни заяви пред клубния сайт, че очаква труден мач с Добружда предстоящото гостуване от 11-ия кръг на Втора лига. Фийни добави, че отборът му ще покаже най-доброто си лице в предстоящия двубой, независимо от тежките 90 минути срещу Берое за Купата на България.

„Ще бъде труден мач. С отбора на Добруджа се познаваме сравнително добре, тъй като играхме приятелски мач по време на подготовката. Те са добър отбор, който показа до момента, че не се съобразява с никого. Ние имаме цел за изпълнение и ще направим всичко по силите ни, за да я изпълним.

Срещу Берое хвърлихме доста сили, но ние сме добре подготвени. Няма да приема извинения, свързани с това, че сме хвърлили всички сили в мача в сряда. Готови сме да покажем най-доброто си лице и в мача за първенството. Това е маратон, който приключва в края на сезона.

Красимир Станоев и Джон Айина бяха заменени в мача за Купата и тяхното участие в мача срещу Дорбуджа остава под въпрос. Медицинският ни щаб работи, за да ги възстанови и да могат да играят. Ако това не се случи – ще търсим други варианти в средата на терена. Вярно е, че имахме някои несполучливи гостувания, но мисля че играчите вече се адаптираха към характеристиките на Втора лига и са напълно готови“, завърши наставникът на „орлетата“.