Фийни си тръгва ако Пирин не победи Миньор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Шефовете на Пирин (Благоевград) са поставили ултиматум за задължителна победа в домакинския дуел с Миньор (Перник) пред северноирландския наставник Уорън Фийни.

Орлетата бяха смятани за големият фаворит за промоция, но от началото на сезона показват доста колебания и в първите си девет мача инкасираха три загуби.

В момента Пирин е на пета позиция в класирането с 16 точки, шест по-малко от челниците Кариана (Ерден) и Локомотив (София).

Двубоят с Миньор, който отскоро е оглавяван от Христо Янев, е в петък от 20.00 часа.

До този момент ръководството на Пирин и най-вече собственичката Ива Уорън подкрепяха безусловно Фийни, но нарастващото недоволство сред феновете очевидно се е отразило и на позицията на босовете.

При загубата от Локомотив (София) в предишния кръг дори се стигна до грозни сцени, при които част от запалянковците потърсиха саморазправа с дамата, която изгледа мача от сектора за гости.

Източници, близки до клуба, твърдят, че ръководството на Пирин вече е провело проучвателни разговори с Александър Томаш относно готовността му да замени Фийни на треньорския пост. Бившият треньор на Берое също изгледа загубата от Локомотив на стадиона в квартал „Надежда“.

От своя страа Пирин вече започна продажбата на билети за мача с Миньор. Те се продават на цени между 3.50 лева (за пенсионери) до 50 лева за “Супер VIP”.

Предлагат се и комбинирани билети за семейния сектор – цената за двама възрастни и дете е 10 лева, а за един възрастен с дете – 8 лева. Входът е свободен за деца до седем годишна възраст.