Фред със сигурност напуска Манчестър Юнайтед през лятото
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Дони ван де Беек също е близо до преминаване в друг клуб

Манчестър Юнайтед очаква развитие по продажбата на бразилския халф Фред през следващата седмица. Източници гарантират, че той със сигурност ще напусне клуба, пише журналистът Фабрицио Романо.

30-годишният халф е в Ман Юнайтед от 2018 г., като има 139 мача и 8 гола за “червените дяволи”. Фред имаше възходи и падения на “Олд Трафорд”, но в последния сезон не бе на ниво. Мениджърът Ерик тен Хаг смята, че може да се лиши от услугите му. Фаворити за подписа на Фред са Фулъм и Гаталасарай.

Според последните информации, бразилецът се е съгласил за личните си условия в Галатасарай. Английският гранд обаче не успява да се договори с турците за продажбата на футболиста. Очаква се през втората седмица на месец август да има положително развитие на разговорите.

В същото време продължат и преговорите на Ман Юнайтед с Реал Сосиедад за Дони ван де Беек. Нидерландският халф почти сигурно ще бъде трансфериран през лятото, тъй като няма място в състава за него. Бившият играч на Аякс е готов да напусне Юнайтед, за да играе редовно.