Томаш: Сладка победа! Когато искаш нещо със сърце, то се случва
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Ключовото е, че успяхме да вкараме два гола. Искам да кажа, че беше много важно, че вложихме сърцето си. Когато искаш нещо със сърце, то се случва"

Мениджърът на Локомотив Пловдив Александър Томаш изказа ласкави думи към футболистите си след победата над Левски с 2:1 у дома. Специалистът отсече, че възпитаниците му са реагирали компетентно през второто полувреме, така че да запазят преднината си. Той също така коментира, че “железничарите” са показали, че могат да бъдат сред топ тимовете в efbet Лига.

„За представянето ще говоря в съблекалнята. Поздравявам момчетата и публиката. Сладка победа, благодарение единствено на футболистите“, започна той.

„Ключовото е, че успяхме да вкараме два гола. Искам да кажа, че беше много важно, че вложихме сърцето си. Когато искаш нещо със сърце, то се случва“, продължи наставникът на “смърфовете”, а след това направи ласкаво изказване за Левски.

„Ние много добре знаем срещу какъв съперник излязохме. От началото на шампионата Левски играе по коренно различен начин. Има доста добри изпълнители, но поздравяваме футболистите за начина, по който реагирахме. Исках да проведем мача по друг начин, но това зависи и от противника. Затворихме второто полувреме и успяхме. Първото полувреме имахме три чисти ситуации. Можеше да решим мача в наша полза по-рано. Радвам се за футболистите. Този труд, който полагат в тренировките, трябва да се отблагодари. Персонални оценки вътре в съблекалнята. Радвам се за победата. Показахме предните два мача, че можем да сме водещ отбор. Липсват ни много неща, важно е как ще надграждаме. Имаме следващ много труден мач. Трябва да преборим първо себе си“, сподели Томаш на въпрос за страхотното представяне на Динко Хоркаш, който спаси много положения днес. Специалистът направи коментар и за смяната на тактическата подредба на игра през втората част.

„Има един човек, който винаги ми е казвал престани да правиш красиви загуби, направи грозна победа. Не съм глупав и виждам какво се случва на терена. Днес реагирахме адекватно. Според противника, с поред това в каква ситуация сме, трябва да бъдеш гъвкав в схемата на игра“.

„Аз мога да говоря спортно-технически. За краткото време, в което работим с Павел Колев, се вижда професионализма, който този човек вкарва, както аз и моят екип естествено“.

„Когато тези футболисти осъзнаят и продължават с тези резултати, неминуемо ще има оферти. Аз не мога да коментирам този въпрос пред вас. Има хора, които взимат тези решения. Тепърва започва шампионатът, много рано е да се говори. Има една дума постоянство. Ще ги обсъдим тези неща с футболистите и ръководството“, завърши Томаш.