Фулъм и Челси не успяха да стигнат до сделка за Хъдсън-Одой
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Фулъм имаше голямо желание да привлече 22-годишния нападател на Челси

Според информация на медията Football Insider, Фулъм е настоявал за привличането на Калъм Хъдсън-Одой. “Котиджърс” са преговаряли с представители на играча, както и с Челси. Въпреки желанието на “сините” да преговарят за напускането му, този трансфер не се осъществи.

Хъдсън-Одой е в Челси от ранна възраст. Той впечатляваше в академията на тима и стигна до първия им отбор през зимата на 2019 г. Въпреки че той участва в над 100 мача за първия отбор на лондонския клуб, но все още не се е утвърдил като важен футболист за “сините”. Миналият сезон англичанинът беше под наем в Байер Леверкузен. 22-годишният футболист премина в германския клуб, за да възроди кариерата си, но нещата не се развиха по план. Той се включи в общо 21 мача и беше на терена малко над 1000 минути.

След разочароващ период под наем, той се завърна в своя рден клуб, въпреки че за него няма бъдеще на “Стамфорд Бридж” 22-годишният футболист е излишен и предвид изтичащия му договор след по-малко от 12 месеца, то Челси е готов да спечели пари от него.

Хъдсън-Одой вече е информирал Челси, че е готов да напусне, като клубът му е дал разрешение да търси нов отбор. Междувременно Фулъм е един от клубовете, които искат да имат 22-годишния футболист в редиците си. “Котиджърс” обаче не са били съгласни да платят желаната от “сините” трансферна сума, което е провалило трансфера.