Фулъм може да направи трансферен удар със звезда на Уест Хем
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Марко Силва има желание да привлече в редиците си 33-годишния нападател Михаил Антонио

Според информация на Football Transfers, тимът на Фулъм се интересува от Михаил Антонио, като треньорът Марко Силва иска да го има в редиците си. Котиджърс се стремят да подсилят атаката си и вярват, че 33-годишният нападател може да бъде чудесен избор. Пристигането му ще добави голове, а опитът му може да помогне на другите около него.

Михаил Антонио е в Уест Хем от лятото на 2015 г. През годините той се развива все по-силно в лондонския клуб. 33-годишният играч е най-резултатният голмайстор на “чуковете” за всички времена във Висшата лига, след като успя да отбележи 63 пъти. Той е участвал в общо 279 мача за Уест Хям и е замесен в 120 гола. През миналия сезон той участва в 48 мача и успя да допринесе за 19 гола.

Ямайският национал започна новия сезон по добър начин, отбелязвайки два гола в три мача във Висшата лига. Той все още е неразделна част от състава на Дейвид Мойс, но бъдещето му напоследък е несигурно.

Лондончани се стремят да подпишат с Юсеф Ен-Несири от Севиля. 26-годишният марокански национал е на радара им от известно време. Ако Уест Хем в крайна сметка придобие услугите му, Антонио би искал да напусне клуба и да играе редовно, което може да му осигури тима на Фулъм.