Фулъм надигра Мидълзбро и стигна до третото място в Чемпиъншип
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Фулъм – Мидълзбро 1:0

Фулъм стигна до третото място в Чемпиъншип благодарение на ранния и единствен за срещата гол на Антъни Нокарт, като топката му бе подадена от Джоуи Брайън, който успя да осребри ползата от освободеното пространство и майсторски центрира към Нокарт.
Така, след един страхотен за домакините старт, играта още в 6-та минута бе обърната в тяхна полза. Отборът им през цялото време демонстрира повече надмощие на терена, но все пак така и не успяха да направят още попадения във вратата на Ейнсли Пиърс.
По време на втората половина от мача ситуацията не се промени кой знае колко много. Доста любопитен момент имаше в 64-та минута, когато поради игра с ръка на Онома, Мидълзбро имаха претенции към съдията, който обаче така и не се реши да отсъди дузпа.
Малко по-късно, в 73-та минута, Фулъм успяха да направят още едно попадение, който не се зачете, тъй като беше обявена засада.

Фулъм надигра Мидълзбро и стигна до третото място в Чемпиъншип
По този начин срещата приключи с минималната разлика от един гол, в полза на Фулъм, които станаха трети в първенството – с актив от 48 точки, а Мидълзбро са едва на 16-то, с 34 точки.