Фулъм се подсилва със звезден халф от Южна Америка
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
23-годишният Фаусто Вера от Коринтианс е близо до трансфер на "Крейвън Котидж"

Според италианската медия Corriere dello Sport, предадено от Sport Witness, Фулъм настоява да подпише с 23-годишния аржентински полузащитник Фаусто Вера. Бразилският Коринтианс иска 10 милиона евро за халфа, като “котиджърс” продължават да водят преговори за подписа на Вера.

Фулъм има Жоао Палиня в редиците си, но той получи контузия и тимът иска да има алтернатива на португалския национал. Към него има интерес и от Уест Хем. Последните индикации сочат, че Палиня остава на “Крейвън Котидж”, което пък прави интереса на Фулъм към Фаусто Вера още по-любопитен. Котиджърс преследват 23-годишния южноамерикански халф от януари и са провели първоначални преговори с Коринтианс.

Бразилският клуб иска 10 милиона евро за 23-годишния полузащитник, което е идеална сума за тим като Фулъм. Някои медии свързват Вера с тимове от Серия А, но засега няма конкретна оферта за него.

Фулъм наскоро взе Калвин Баси от Аякс за тяхната защита и подписа с Раул Хименес, за да подобри атаката си. Феновете очакваха Марко Силва да се съсредоточи върху нови попълнения на крилата, но за момента отборът иска да вземе нов халф. Фаусто Вера е постоянен играч за Коринтианс и титуляр през последните няколко години. Силва трябва да е видял някакъв потенциал в играча и затова иска да го вземе на “Крейвън Котидж”.