Фулъм ще се опита да смени Митрович с “вълк”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Раул Хименес е попаднал в радара на "котиджърс"

Ръководството на Фулъм планира да направи оферта за нападателя на Улвърхемптън Раул Хименес, твърди Фабрицио Романо. “Котиджърс” обаче не бързат с предложението си понеже те все още не са наясно дали Александър Митрович ще остане в отбора през следващия сезон или ще премине в Ал Хилал. Друга неизвестна, която не позволява на ръководството на тима да започне преговори е мениджърът на тима Марко Силва, за когото пък се спекулира, че може да поеме Ал Ахли.

Хименес бе сред най-опасните нападатели във Висшата лига само преди няколко сезона. Сезон 2019/2020 бе най-силният за него в кариерата му като тогава той се разписа 17 пъти и даде 6 асистенции в 38 мача във Висшата лига. След това обаче в неговата кариера последва спад, за който спомогна и тежка контузия, която той получи в областта на главата.

Договорът на Хименес с “вълците” изтича през 2024 година и той едва ли ще получи предложение да го поднови, тъй като когато той изтече, мексиканецът ще бъде на 33 години. За момента обаче той може да се окаже полезен на Фулъм, заради богатия си опит, поне докато “котиджърс” не намерят постоянен заместник, на звездата на тима в последните години – Александър Митрович.