Фернандеш: Липсва ни голмайстор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалецът не се притесни да изкаже мнението си

Новият капитан на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш коментира новите покупки на тима и кои позиции според него все още трябва да бъдат подсилени. Това се случи в интервю след втората победа на “червените дяволи” на предсезонното им турне. Тази победа бе над Арсенал с 2:0 като точни за символичните домакини бяха Бруно Фернандеш и Джейдън Санчо.

“Трябва да се подобряваме всеки ден, но аз съм доволен от нивото, което показвам, но трябва да го поддържам. Липсва ни голмайстор. И клубът, и мениджърът го знаят, имаме повече нужда от повече хора на тази позиция. Клубът работи по въпроса, за да бъде добавено качество. Давид Де Хеа? Той бе може би най-добрият играч на тима в последните 12 години, беше тук и в добри, и в лоши времена и беше по-добре да си вземе довиждане с феновете на стадиона. Говорим с него непрекъснато, имаме страхотни отношения”, започна Фернандеш.

“Все пак съм щастлив от привличането на Мейсън Маунт и Андре Онана. Ще видим дали ще дойде и някой друг. От Онана очаквам да осъществи разликата, която мениджърът иска да направи. Той го познава добре и знае какво да очаква от него. Той беше отличен във финала в Шампионската лига, справяше се добре и с топката в крака, и на вратата. Интер се задържа дълго в двубоя, защото той се справи много добре и се надявам да го направи и за нас”, допълни той.