Барселона отмени контролата с Ювентус заради вирус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Играчите на каталунците изпитват стомашни проблеми

Ръководството на Барселона взе решение да отмени предстоящата контрола на тима с Ювентус, съобщиха от клуба. Причината за това е факта, че голяма част от играчите страдат от стомашни проблеми. За момента все още няма яснота дали срещата ще бъде изиграна в друг ден или не, но това се очаква да стане ясно съвсем скоро.

“ФК Барселона обявява, че мачът срещу Ювентус, насрочен за днес, 22 юли 19:30 часа на Стадион Леви, който е част от футболния шампионски тур, ще бъде отменен. Голяма част от отбора на блауграна има разпространен гастроентерит”, гласи официалното съобщение на клуба.

Това трябваше да е втората контрола на тима от предсезонното турне. В първия мач каталунците победиха японския Висел Кобе, където се състезава една от легендите на клуба – Андрес Иниеста. Следващата проверка на Барселона ще бъде срещу Арсенал. Мачът с “топчиите” е насрочен за 27 юли от 5:30 часа. След това “блаугранас” ще се изправят срещу Реал Мадрид, Милан и Тотнъм. Последната им контрола преди началото на новия сезон трябва да бъде мачът трофея “Жоан Гампер”. Датата за това събитие обаче все още не е изяснена.