Руан Секо: Много съм щастлив от възможността да играя за Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Новото попълнение на "орлите" не скри въодушевлението си

Новото попълнение на Лудогорец – Руан Секо говори за чувството да играе в Европа, далеч от родината си. Той пристигна в Разград това лято от бразилския Сантос под наем. В договорката между двата клуба обаче има откупна клауза, която Лудогорец може да активира в края на сезона.

„Много съм щастлив от възможността да играя за Лудогорец. Това е супер шампионски отбор, който спечели 12 поредни шампионски титли и не мога да съм по-щастлив от възможността да защитавам цветовете на отбор, свикнал с големите постижения“, сподели той за uol.com.br.

„Пристигам в европейския футбол с добра подготовка, малко по-опитен, въпреки че съм само на 22 години. Пристигам гладен да търся своето място и да помогна на съотборниците си по най-добрия възможен начин. Да играя футбол е това, което обичам да правя най-много и да пристигна в клуб с толкова голяма история е чест за мен“, добави Руан Секо.

Секо не взе участие в мача на “орлите” срещу Етър, който те спечелиха с 5:0, тъй като той бе официално обявен пред феновете преди същия двубой.