Краси Милошев: Европа, може да кажем, е напълно постижима цел
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Капитанът на Локо вярва в своите съотборници

Капитанът на Локомотив (София) Краси Милошев говори за предстоящото дерби с Локомотив (Пловдив), за бъдещите си планове в кариерата си и за чувството да играеш под ръководството на Стойчо Стоев пред вестник “Мач Телеграф”.

“Очаквам да спечелим трите точки. Надявам се да се получи един хубав двубой. Все пак това е “железничарското” дерби. Надявам се да победим и да зарадваме нашите привърженици. Все пак сме домакини, а това е от плюс за нас. Не бих казал, че зарядът е по-различен за този мач. За мен това е просто един двубой, който трябва да изиграем и да бъдем концентрирани през цялото време. Да, дерби е, но ние във всяка среща трябва да побеждаваме и излизаме само с тази мисъл.”

Той бе запитан и за това дали отборът е свикнал с указанията на Стойчо Стоев.

“Да, свикнахме. Най-силно впечатлени ми прави това, че иска да играем комбинативен футбол. Иска да сме агресивни и не желае да ритаме топката просто напред. Иска да мислим, когато сме на терена. Това ми харесва и мисля, че така трябва да бъде”.

След това той бе запитан и за това дали има намерение да си търси нов отбор.

“Добре се чувствам. Имаше оферти към мен през това време. От 2018 година играя за Локо. Сега също имаше, но аз съм футболист на Локомотив и когато дойде подходяща оферта ще я обсъдим с президента на клуба Иван Василев. Дай Боже да направя трансфер в чужбина. Това ми е мечта. Нямам предпочитания къде бих искал да играя, фен съм на турското първенство. Харесва ми стилът и футболът там. Симпатизирам на Фенербахче и Галатасарай.

“Според мен имаме силите да го постигнем това. Можем да се преборим. Европа може да кажем, че е сред опциите пред нас и е напълно постижима цел. Купата също е сред целите. Миналата година бяхме на полуфинал. До ден днешен съжалявам, че не играхме финал, пък дори и да го бяхме загубили”, завърши той запитан за амбициите Локо София за този сезон.