Новите в Байерн Мюнхен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
,,Баварците" са уверени в своите покупки

Новият изпълнителен директор на Байерн Мюнхен – Ян-Кристиан Дреесен, наскоро говори за новите попълнения в клуба. Байерн Мюнхен смята, че Конрад Лаймер и Рафаел Гереро ще бъдат много важна част от тима през новия сезон. ,,Баварците” взеха и двамата в ,,разцвета” на кариерите им, и то без да плащат трансферни суми. Въпреки че има още какво да се желае, отборът е оптимист с новите си придобивки.

–  ,,Конрад и Рафаел бяха абсолютно желани играчи. И двамата играха доста дълго в предишните си клубове. Точно от това имаме нужда: идентификация с клуба. Кони е много силен в единоборствата и е много отдаден. Рафа има невероятна ефективност и дава много асистенции”, сподели Дреесен.

Трансферът на Конрад Лаймер беше обявен преди няколко месеца, като се очаква да бъде титуляр в центъра на терена. Томас Тухел е много доволен от него  и от играта му в приятелските срещи и добрата му работа през подготовката. Що се отнася до Рафаел Гереро, той направи много силен минал сезон с Борусия Дортмунд, като е много ценен с това, че може да играе като ляв бек и ляво крило.

Клубът е доволен от двете си нови попълнения, но някои от феновете са все още притеснени, че трябват още играчи. Привържаниците очакват Хари Кейн и още един халф да дойдат на ,,Алианц Арена”.