Марсилия подписва с любимец на Клоп
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Исмаила Сар най-накрая ще напусне Уотфорд

Крилото на втородивизионния Уотфорд Исмаила Сар е на крачка от трансфер във френския Олимпик Марсилия. предава Дейвид Орнстийн. Според журналиста на “The Athletic” сенегалецът ще премине медицински прегледи в понеделник след което ще подпише договора си с марсилци. Все още сумата, която те ще платят за него не е ясно, но се очаква тя да не е твърде висока, тъй като Сар навлиза в последната година от договора си със “стършелите”.

Сар бе сред най-желаните футболисти, когато Уотфорд изпадна от Висшата лига. Той бе направил добро впечатление на топ отборите в Англия с играта си срещу тях. Най-впечатлен от неговите качества обаче Юрген Клоп. Немецът се опита нееднократно да го привлече на “Анфийлд”, но ръководството на Уотфорд искаше твърде висока сума за неговите услуги.

В крайна сметка Клоп предпочете първо Диого Жота, а после и Луис Диас пред Исмаила Сар, което може би ще доведе до трансфера му в Марсилия. Сенегалецът обаче все още е 25-годишен и има достатъчно време да развие качествата си и да се завърне във Висшата лига и дори в Ливърпул.