Стойчо Стоев: Първото полувреме, беше катастрофално полувреме
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Специалистът бе меко казано разочарован от играчите си

Старши треньорът на Локомотив (София) Стойчо Стоев изрази недоволството си от играта на своите играчи. Те отстъпиха на Арда Кърджали като гости с 1:0, но резултатът можеше да бъде и по-голям.

„Гледайки първото полувреме, беше катастрофално полувреме. Въобще не съумяхме, а и може би не опитахме по някакъв начин, този натиск на Арда ни приложи, да редуцираме опасностите пред нашата врата. Второто полувреме беше по-различно. Вече и самата линия на защитата отиде по-напред. Скъси се дистанцията между тях и халфовете. Опитахме се да владеем и успявахме в не малка част от игровото време. Проблемът при нас е последната третина, където не успяваме да изградим добра атака и да застрашим противниковата врата. Огромна разлика между първото и второто полувреме“, започна Стоев.

„Винаги, когато нямаш по-широк състав, оказва внимание. Проблемът е във фаза атака. Там се вижда, че имаме проблеми. Сега с привличането на Мечев ще имаме по-голяма креативност в средата на терена и острота на фланга. Проблемът ще е във фаза атака, където не успяваме да създадем нужния брой голове ситуации, за да реализираме.“

„Сега трябва да видя какво ще е състоянието и на Франса, защото това, което видях след мача – кракът му е отекъл. Надявам се лекарите да го вдигнат, тъй като е ключов играч и ни създава острота в предни позиции“, завърши Стоев.