Манчестър Юнайтед се раздели с ненужен халф
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Фред ще напусне "Олд Трафорд"

Ръководството на Манчестър Юнайтед постигна споразумение с Фенербахче за трансфера на Фред, твърди Фабрицио Романо. За бразилеца “червените дяволи” ще получат общо 15 милиона евро – 10 милиона сега и 5 под формата на бонуси.

Кариерата на Фред на “Олд Трафорд” бе изключително пъстра. Той редуваше много силни периоди с невероятно слаби такива. Именно непостоянството в играта му най-вероятно е причината Ерик тен Хаг да се раздели с него.

Освен Фред се очаква и Дони ван де Беек да напусне Манчестър Юнайтед до края на месеца. Бившият играч на Аякс така и не успя да се докаже на “Олд Трафорд” и записа доста по-малко мачове от Фред. Надеждите на всички в Манчестър бяха, че Дони ще разцъфне отново след събирането си с Ерик тен Хаг. Това обаче не се случи и той най-вероятно ще изиграе следващия сезон под наем в Реал Сосиедад.

Двамата полузащитници по всяка вероятност ще бъдат заменени от Софиан Амрабат. Ерик тен Хаг е голям фен на футболиста и получи потвърждение от ръководството, че преговорите за привличането на мароканеца ще започнат веднага щом изходящите трансфери на Фред и Дони ван де Беек бъдат осъществени.

Още за ФК Манчестър Юнайтед