Фурнаджиев: Бих посъветвал Бербатов да приеме резултатите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Резултатът се определя от гласувалите, а не от регистрираните делагати, както твърди Бербатов"

Резултатът от избора за президент на БФС се определя от гласувалите делегати, а не от броя на регистрираните, заяви членът на Изпълкома Атанас Фурнаджиев. На вчерашния Конгрес Борислав Михайлов спечели драматично с 241 гласа срещу 230 за основния му опонент в надпреварата – Димитър Бербатов.

“Има абсолютно ясна съдебна практика по този въпрос. Практиката е еднозначна – в Устава на БФС се определя, че избран за президент е този кандидат, който получи одобрението на 50% плюс 1 глас от броя на гласувалите делегати. В това няма никакво колебание. Резултатът се определя от гласувалите, а не от регистрираните делагати, както твърди Бербатов”, обяви Фурнаджиев пред “Блиц”.

“Градим нов отбор. Тези момчета имат голям потенциал, който трябва да бъде развит. Да не се нахвърляме върху треньора и играчите след всеки лош резултат с обвинения, а да им дадем шанс. Сигурен съм, че те ще покажат добри резултати. Бих посъветвал Бербатов да приеме резултатите такива, каквито са. Нека всеки да работи за общото благо да футбола”, допълва членът на Изпълкома.