Футболните хора говорят за Треньора с голямото сърце
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът с голямото сърце беше изпратен от редица играчи, треньори и привърженици

Стотици роднини, приятели и колеги днес се простиха с Никола Спасов, който си отиде от този свят в понеделник след усложнения от коронавируса.

Ето и част от трогващите думи, които някои от споделиха за Треньора с голямото сърце:

“Повече от 45 години се познаваме и сега изпратих един от най-добрите си приятели,” заяви бившият съотборник на Спасов в Локомотив (София) Ради Здравков. “Сбогувахме се с може би най-позитивния човек, когото познавам и добър колега. Бог да го прости!”

“Никола Спасов беше голям човек,” сподели собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски. “Последната ни среща беше преди три седмици на Лаута.

“Бяхме големи приятели. Дойде при мен, поговорихме си, поздравих го. Каквото и да кажем за такива хора е малко. Бог да го прости!”

“Невероятен човек, професионалист, приятел,” коментира собственикът на Царско село Стойне Манолов. “Няма човек, който го е познавал и да не споделя това мнение. Заслужаваше още много време да е сред нас.

“Толкова рано да си отиват такива хора е жестоко. Каквото и да кажем за него е малко. Голям човек, за треньорските му качества няма какво да говоря, той ги е доказал. Работихме две години заедно и завинаги ще ги помня. Вечна му памет!”

“Една от големите загуби за футбола и за хората,” заяви през сълзи собственикът на Локомотив (София) Иван Василев, който също е част от незабравимия тим на “железничарите” от края на 70-те и началото на 80-те години на миналия век.

“Той беше уникален човек. Израснали сме заедно, били сме и в първия отбор и останахме близки. Тежко е на всички, но това е съдбата, това е животът. Невероятен човек и спортист и треньор. Нямам думи, много ми е тъжно.”