google новини лого Последвай ни
Добави коментар

ВИДЕО : 

 

Ето и как се разви по минути мачът:
 

07:13. Уайлдър и Фюри са на ринга. Епичната битка започва.

 

07:16. Много активна игра – Фюри веднага тръгна напред и започва да мачка, Уайлдър не остава длъжен и на свой ред отвръща с удари. Тайсън прави няколко страхотни попадения.

 

07:20. Динамичен завършек на втори рунд, боксьорите обменят взаимни попадения. Уайлдър не нанася много удари. Вижда се, че той изчаква момента за един-единствен убийствен удар с който да срази американеца.

 

07:25. Фюри взе третия рунд! Тайсън събори Уайлдър с мощно попадение! Американецът едва се изправи на крака. Единствено гонгът спасява Бронзовия бомбардировач.

 

07:29. Уайлдър е объркан – американецът продължава да пропуска удари. Фюри действа напред и затвърждава предимството си! Страхотно шоу на Циганския крал!

 

07:33. Уайлдър втори път отлита в нокаут втори път! Американецът изглежда много зле – трудно се държи краката си. Но Фюри не спира – битката продължава!

 

07:37. Битката продължава да се води напълно според сценария на Фюри – той нанася много удари, Тайсън е много добър от близко разстояние. Американецът се нуждае от нокаут, за да спечели.

 

07:40. И ето я победата в седмия рунд! Фюри хвана Уайлдър в ъгъла и отправи серия удари, реферът се намесва и спря двубоя!

 

07:42. Уайлдър е недоволен от ранното спиране. Но е в лошо състояние – едвам се изправи на крака и погледът му блуждае.